Skip to main content

61 thoughts to “Free Pet For you 29 Nov – 1 Dec 2017”

  1. Character : Zatanna / Level : 210
    Cabal GoW is a LONG-TERM developing server, PLAY to WIN, and it is NOT LIKE other servers (other servers are typically: everything is instant and easy, but then you get bored easily). Many features and dungeons to keep you busy & entertained. I’ve watched its progress from when it first opened until the current date and so far everything is enjoyable & well-developed, no regrets joining this server. Rock on Cabal GoW! \m/

  2. Character Name: YunaLesca
    lvl :210

    knpa saya bermain cabal gow?karena easy play and sistem play to win ,tiap bulan ada event ,ballance server dan player ramah sebagian tapi kebanyakan ramah,mission war until 20 vs 20 ,pokonya coba main.

  3. Pet Name:Sucubus
    Char name: BartolomeuzDiaz
    level 206

    gw maen cabal ini krna item nya simpel, gk ribet mesti cari scroll amp, dan yg paling gw suka adalah ketika hunt boss, sakit tapi gk terlalu kuat, ada perlawanan intinya, gk mudah di kill

  4. Character Name: Siegfried
    Level: 209
    Reason:
    I like This server , Because this server is balance
    and This server is Play To Win
    and have a lot of player

  5. Character Name : MahaVajra
    Level : 206
    Comment :
    Hm….Cabal Gow ini sukses membangkitkan ketertarikan sy main game cabal lagi, sebelum nya sy main yg official dan Cabal 2 server luar. Tapi Cabal Gow ini lebih asik dari Cabal 2 yang bikin boring banget. Donatur dan non donatur itu setara jadi ini yg menjadikan pertimbangan saya bertahan di server ini :p.

    Thanks juga untuk event2 nya memuaskan, apa lagi bisa dapet eCoin via vote, bikin player semangat main terus.

    Thanks Cabal Gow

  6. Character Name: Dante
    Level: 210
    Reason:
    kenapa saya main cabal GOW ??

    yang pasti karena server tidak lag dan ramai, Servernya selalu update, tidak dibedakan equip antara donasi dan non danasi, mudah Farm Tpoin, Mudah dapat ecoin dengan vote dan tukar Playtime Point, MShield protection, & war nya makin rame, pokoknya main dah cabal GOW ini dijamin gak bakal bosen dan bikin betah karna dengan player player yg kebnyakan ramah2.IloveGOW

  7. Character Name: Chojiro
    Level: 207
    Reason:
    kenapa saya main cabal GOW ??

    yang pasti karena server tidak lag dan ramai, Servernya selalu update, tidak dibedakan equip antara donasi dan non danasi, mudah Farm Tpoin, Mudah dapat ecoin dengan vote dan tukar Playtime Point, MShield protection, & war nya makin rame, pokoknya main dah cabal GOW ini dijamin gak bakal bosen dan bikin betah karna dengan player player yg kebnyakan ramah2.IloveGOW

  8. i want to play this cabal becauase i have a friend in other country, Cabal GoW is a LONG-TERM developing server, PLAY to WIN, and it is NOT LIKE other servers (other servers are typically: everything is instant and easy, but then you get bored easily). And balance item and damage. Need active gm or once a week event for a low level player or beginner player. Need event for attraction. But i love this cabal i think this is the long cabal i play.

  9. Char name:Schatzii

    terkadang main cabal online itu tidak menyenang kan ketika semua item yang ada di permainan cabal susah cari nya,tapi baru gua tau kalo ada cabal gow privet server online,gua coba mainkan ternyata semua item yang ada di cabal gow keren2 dan juga banyak even nya,naik lvl nya cepat simpel banget equip udh di sediain bagus2 lagi.gua suka banget main cabal gow,Tanks you GM cabal gow.

  10. Character NAme : xRomp
    lvl 208

    Server selalu ade event itu yang paling best sekali main cabal gow.. XD I Love Server cabal gow …^_^ <3

  11. Char name : Tekos
    level : 205

    Dari semua cabal private server yg aq tw. hanya cabalGOW yang easy to play.. dan juga yang paling lama aq mainin. kenapa paling lama, ya jelas, karna servernya yg berkualitas. dan yg paling di tunggu itu adalah warnya yg seru dg sistem yg balance. update item nya pun semakin menarik. di tunggu ya om update selanjutnya.. DG Abandon City ^_^

  12. Pet Name : Sucubus
    Character Name : MbahKopet
    Level : 205

    Cabal yang saya mainkan saat ini,, selain asyik…sistem nya gak ribet dan balance.
    selalu update dan terdepan. dan saya lebih sering lagi bermain ini karena war nya seru dan rame.

  13. Character Name: YSHAM
    Level: 205

    First is, i don’t know why i play Cabal GOW Server, i just felt it and it was really good πŸ™‚ players are good so many friendly and in this server this is where me and my brother found a good friend πŸ˜€ which are like our family πŸ˜€ Abang and Auntie(hi auntie and abang if you will be reading this, this is you guys hehehe miss you already whahaha)

    And GM is good too so hardworking, he did his best until this server grew up and this server is PLAY to WIN,unlike other server, so easy not challenged you’ll get bored so easily so i dont regret on playing this server i really love Cabal GOW πŸ™‚ that’s all thank you (R.I.P Grammar @@)

  14. character Name : Irgadhita
    Level :210

    Cabal GOW
    – sangat menyenangkan
    – menghibur
    – konsep play to win
    – banyak fitur keren
    – banyak bonus
    – exp mudah
    – alz mudah
    – player online nya banyak
    – war seru
    – ada free ecoins/cash
    – stafnya aktif
    – selalu update
    – maintenance rutin

  15. character name: ibreak level 205

    so many fun and I feel again sensation when playing cabal in few years ago.
    cabal glory of war’s staffs are active and also give players various facilities / features are always updated according player’s wishes.

  16. Character Name: iBreakTits
    The server is fun to play and many event are keep player bz and not boring than other server im having fun and also giving me thrill playing this game. I also enjoy joining TG and communicating other player . I gain new friend and Im staying and playing this server. Its also have a good feature and great graphics.

  17. character name: Shino
    Level: 210

    yang gue suka: gamenya mudah dimainkan menurut gue sih, gk tau juga kalau yang baru-baru main game ini
    so pasti gamenya milik orang indo bukan luar, pemeliharaan server juga cukup bagus
    semuanya mudah kok di game ini, yaah asalkan ada kemauan buat usaha aja

  18. Character Name : Noshperatu
    Bermain disini sangat nyaman, semua staff pada baik, selalu siap siaga kalau ada apa”, dan yang paling seru war nya rame tapi kebanyakan tuyul, cari alz mudah asal niat,, trima kasih cabal gow,, happy and fun

  19. Charakter Name: Alectra

    Gue main di sini asikk banget, player-playernya baik”, ska membantu, tpi ada sih yg sdikit jutek..wkwk, even” nya bagus”, memudahkan para player” baru, cari alz/item mudah(asal mau brusaha), klo war rame menyenangkan, pokoknya keren” deh, CABAL GOW πŸ‘πŸ‘

  20. Character Name: FitsaHats

    Kenapa saya bermain Cabal Glory of War?
    Ya karena seru, tidak mudah bosan..
    Gak donasi juga bisa tetep GG (tapi kalo bisa donasi ya) asal rajin aja maen dan farm alz..
    War yang makin hari makin bertambah sesak, meskipun banyak yang WL bruakakaka
    Good job buat pak mus dan staff lainnya, tanpamu aku takkan bisa bermain game kesayangan 6 tahun silam.
    Pertahankan…..
    Udah segitu aja, gak usah banyak-banyak..
    Salam #SayaGantengGan. Hatur nuhun

  21. Character Name : AlphaWolf
    Level : 207

    kenapa saya bermain cabalGOW karena kita tidak perlu GB skill sampai berhari hari atau berminggu minggu, Semua bisa siapa jadi characternya udah full equit, acc nya jga lengkap.
    Sukses terus buat CabalGow dan teamnya.
    update event yang menarik dan membuat semangat.

    terus semangat dan berjaya….

  22. Character Name: Restia
    Level: 203

    Alasan Saya Bermain Cabal Glory of War Karena Membuat Nostalgia akan keseruan di setiap Fitur yang ada di Cabal Online mau pun itu Character, Equipment, Skill, Map Dan Dungeon yang sekarang masih tidak pernah bosan untuk di mainkan. Dengan adanya beberapa fitur baru yang membuat saya semakin betah memaikan Cabal dan saya akan menunggu Event-event yang akan membuat permainan ini yang lebih seru lagi…

    Do’a dari saya semoga Cabal Glory of War menjadi game terbaik untuk para pemainnya….

  23. Character Name : Archeries

    Why i’m Play on Cabal Glory of War :
    cabalgow grafisnya mantep dengan sistem nya lebi stabil dari cabal lain yang saya tau, staft nya juga aktif.. dengan map-map baru yg terus update.. skill nya juga nambah.. banyakan playernya dari indo, jadi bisa komunikasi dengan mudah hehe.. sistem vote dengan penambahan e-point juga sangat membantu, tpoint nya juga, mana lagi player yg main pada suka war.. namanya aja “Cabal Glory of War” y, haha.. jadi yah. buat yang suka war, cabal ini jadi pilihan.. mantep min.. moga teru update dan berjaya..

  24. character name : mrnoobs

    why do we have to play this cabal … because this cabal is full of balanced server player no cheat of course
    thankss..

  25. Character Name: Junko
    Character Level: 210

    Aside from being the best cabal server and a hands on admin and gm’s. people here are friendly loving people even though we didn’t speak the same language but in heart we are one! thank you for giving us the opportunity to play and have fun with you admins and gm’s and for all of the lovable players of CABAL GOW.

  26. Character Name : AeLysha
    Level : 199

    Now this is the 1st popular Cabal in whole cabal private server the items is cool the drop rate is very nice and the free items so so awesome its give the character more power. The staff is great they are kind they give event and i love the event the most i love is Vend event so this is the best .. More Power Cabal Glory of War!!!

  27. Character Name : Julianne

    Level : 205

    Why You Play on Cabal Glory of War : i’m playing at this server because i have ever play on the other private servers, and i think this server is the best right now, no cheater, good people, good item, and i hope the GoW Staff always exist to give big event or mini event. Thank you for build this good server i know there still many bugs on game but i believe on all GoW staff always will do anything to make us comfort.

  28. character Name : MrHode
    Level : 210

    alasan saya main cabal gow, karena emang we suka main cabal dari ofical we dah gila ne game. karena ne PS kita lbih mdah jadikan char yg kita inginkan bsa terwujud walapun harus dg perjuangan yg tdak gampang. good job CABAL GOW moga makin banya player lbh rame lbih seru d Warnya.

  29. character name : krapS
    Level : 205

    Im playing glory of war cabal because its unique server and there is balance between donators and non donators, its really funny on tg 50v50 a lot of fun and im enjoying here with my team, i hope we will improve server more and this is really nice compensation for higher level accounts, and we are thankfull for it. πŸ˜€

  30. character name: CassaNova
    level: 206
    saya bermain cabal glory of war karena gamenya sangat menarik dan seru mulai dari character dugeonnya serta pet dan lokasi di setiap mapsnya yang memiliki gambar yang sangat menarik sehingga saya ingin memainkan game tersebut dan dari game ini saya juga dapat berkomunikasi dengan atau bahkan bisa bertemu atau kenal dengan bermacam” org baik yang dari luar maupun dalam negeri dan saya dapat meningkatkan kemampuan komunikasi saya dalam berbahasa inggris , semoga kedepannya game ini semakin bagus dan sukses terus buat cabal GOW salam owner dari medan ^_^

  31. Character name: Swiftblade
    Level: 210,

    I have played many cabal server since grade school, all of the server i play is pay to win i can’t compete with other player because we’re not that rich. But when i play CabalGOW i found the game is balanced. What i like about the game is that there is no lag at all, i like the way i can combo with force kick. I like also the admin so active maintaining the server and etc. I will continue to recruit many players and vote the server. More power CabalGOW.

  32. character name:PrinceDIONESIA
    Level:207

    cabal gow is the one the best cabal i haved been playing . weaklings is not the reaason here .it is all about hunt and mission war .to make your character stronger .this is what ive been waiting for . ive been searching server like this and now i found it. and im mostly enjoying in this game cuz it makes me challenge .keep it up cabal gow and plan for more improvement .

  33. Pet name: awakened patren
    Character name: NeoGeo

    I love to play this coz it consumes my time and i didn’t even noticing it. Its play to win not pay to win server. Everything you need you can get inside the game without spending a single dime. Maintenance is regularly done thus keeping the game at its finest. GM is always attentive to players inquiries and help. Co players are good to have and there is no such thing as trash talking. That’s why i’m keeping this game and will play this for long.

  34. Charater name : Scarllet
    Level : 205
    Mengapa saya main cabal gow? Karena seru banyak DG DG baru, damage antar char donaso sama char non donasi tidak jauh berbeda, di tambah lagi ecoin gratis di setiap kali kita vote, dan yang paling penting anti cheater. Iu yang buat pemain gak bakal bosan.

  35. character name : NextYonkou
    Level : 205

    why i play on cabal GOW?
    banyak hal yg membuat saya lebih memilih cabal GOW,namun 3 hal yg paling membuat saya betah dengan Cabal GOW,yaitu :
    – Event yg tidak ada habisnya,hampir setiap minggu Event baru muncul
    – pengembangan character yg jadi lebih mudah
    – dan banyak cara untuk lebih mudah mendapatkan Ecash,salah satunya Voting

    sekarang sudah banyak yang bermain di Cabal GOW,banyak pemain baru,banyak pula yg berlomba untuk menjadi pemain dengan ranking di atas. Play For Glory Of War
    #SalamGOW

  36. Character Name : Noctis

    Level : 206

    Why You Play on Cabal Glory of War : Because it’s fun and simple to play. I’ve been playing Cabal Online since 2008, i think Cabal GoW is one of the best Cabal private server i was playing.

  37. Pet Name : Sucubus
    Character Name : mikallayah
    Level : 205
    fun to play with unlike some pserver lunch in the world
    Language : English

  38. Character Name: DitaLeniRaFia
    Level: 202
    Aku main Cabal GOW karena cabalnya asik, gak bikin bosan, warnya seru, anti cheater.
    Dan yang pasti bisa main gratis.
    Satu lagi, char donasi dan non donasi gak jauh beda.

  39. Character name: Traaaaam
    Level: 202

    all of the server i play is pay to win i can’t compete with other player because we’re not that rich. But when i play CabalGOW i found the game is balanced. What i like about the game is that there is no lag at all, i like the way i can combo with force kick. I like also the admin so active maintaining the server and etc. I will continue to recruit many players and vote the server. More power CabalGOW.

  40. Character Name : August
    Lvl : 207

    Saya bermain cabal online Glory of War karena saya tertarik dengan event event yang diadakan , dan item item disini banyak yang gratis dan keren , set dewa πŸ™‚ . hunt pun gampang . walaupun terkadang exp sama darah nyangkut-nyangkut , tapi saya tetap gigih bermain cabal glory of war karena sudah jatuh hati . apalgi kalau GM terhormat yang baik ini kasih saya PW5, dan semua set lainnya alangkah tersanjung nya saya di game Cabal GoW ini . hanya kata terima kasih yang bisa saya berikan , semoga tambah sukses Cabal GoW maju terus !!

  41. Saya bermain cabal online Glory of War karena saya tertarik dengan event event yang diadakan , dan item item disini banyak yang gratis dan keren , set dewa πŸ™‚ . hunt pun gampang . walaupun terkadang exp sama darah nyangkut-nyangkut , tapi saya tetap gigih bermain cabal glory of war karena sudah jatuh hati . apalgi kalau GM terhormat yang baik ini kasih saya PW5, dan semua set lainnya alangkah tersanjung nya saya di game Cabal GoW ini . hanya kata terima kasih yang bisa saya berikan , semoga tambah sukses Cabal GoW maju terus !!

  42. character name : YukinoAguria
    level : 205
    cabal gow semakin maju jaya,tambahkan event” menarik agar pemain semakin betah dan server semakin rame
    thx admin

  43. Character Name: seleni
    Level: 206

    Cabal Gow is a nice private server to play because of many good features. The game is balance and so many dungeons to enjoy farming. Donators and non-donators can all enjoy the server. A good play to win server. Hardwork and perseverance in farming pays off with good gears. Earn cash by supporting the server and votation. Exciting events in game like the mission war every 4 hours, the saint’s force calibur event, boss raid and arcane golem event. Players online population increasing almost every week.

  44. Nama : FairyDoll
    lvl : 208

    kenapa sama main cabal gow ? banyak player, easy to play, tidak lagg, banyak event, dll
    gak bisa sebutin satu – satu.

    thanks

  45. Now this is the 1st popular Cabal in whole cabal private server the items is cool the drop rate is very nice and the free items so so awesome its give the character more power. The staff is great they are kind they give event and i love the event the most i love is Vend event so this is the best .. More Power Cabal Glory of War!!!

  46. kenapa saya bermain Cabal Gow.?

    Karena Cabal Gow Beda degan Cabal pada umumnya Lebih Bnyak Event Dan Hadiah Nya, Pemain nya lebih Respact Dari cabal pada umumnya,Set Dewa Lebih Mudah di Cari Asalkan Lebih giat bekerja, intinya Cabal Gow Nomer 1.. Semoga kedepan nya lebih Sukses Dan banyak event” menarik yang jauh lebih bagus Dari cabal” pada umumnya Thanks..

  47. Character Name:Cattleya
    Lvl:202
    I like this server is not boring server this server have many event πŸ˜€ and have many freindly guild and players
    this private server is the best of every private server i Love this server, I hope admin will give me pet

  48. Character Name:Nikky
    lvl:203
    karena main cabal gow bikin ketagihan, banyak temen mainya, player lain banyak bantu, cabal gow banyak event,.
    private server pertama yang aku mainin dan gak bikin kecewa main di server CABAL GOW.
    war sudah gak ada cheater lagi mantap CABAL GOW maju terus .. πŸ™‚

  49. character Name :sweetifai
    lvl 207 going to 208
    verry nice game for me verryware.. so many event and many player here nice game verry much

    I want to get stronger to get to know my guild

    GUARDIAN

  50. character Name : DDoS
    Level :205

    Cabal GOW
    – sangat menyenangkan
    – menghibur
    – konsep play to win
    – banyak fitur keren
    – banyak bonus
    – exp mudah
    – alz mudah
    – player online nya banyak
    – war nya membludak
    – ada free ecoins/cash
    – stafnya aktif
    – selalu update
    – maintenance rutin
    – event lancar
    – sarnghae cabal gow

  51. Character Name: dRogerz
    Level: 201

    kenapa saya bermain cabalgow, tentu.. sangat menyenangkan, dengan konsep “play to win”, sehingga player tidak bermain “kosong”, banyak fitur-fitur keren yang ditambahkan, dan map-map yang terus update.. GM nya juga aktif, sistem epoint dan tpoint yang bisa didapat dengan gratis, sangat membntu saya pada game ini..
    salam untuk semua staff, dan admin pada Cabal GOW, smoga terus aktif dan diperbanyak bonus bagi player. hehe..

  52. character Name : SirPanda
    Level :209

    main cabal GOW bikin betah karena server rame, saat ada masalah GM nya tanggap buat benerin, server tidak lag, event banyak, pemain ramah ramah, farm item gampang jadi bagi free player masih bisa melawan player donasi, war juga rame cheater dah gak ada, mantap CABAL GOW.

  53. Character Name: [EPIC]SakitBayFS
    lvl :206

    Cabal GOW is the best cabal i ever play. This cabal is no pay to win, you have to work hard to get strong. and no lag at all. the staff are very active, the anti cheat is always on and strong. Many players and etc. More Power CabalGOW. And have a safe sailing to me πŸ™‚

  54. Character Name: MentoSs
    Level:205

    i want to play this game to know how’s indonesian attitude …. all i know they are all helpful like my friend are the good indonesian. WE ARE THE BEST !!! Go CABAL GLORY OF WAR

  55. Character Name : Bleona

    Level : 210

    Why You Play on Cabal Glory of War : i dont know why,,Bloddy Ice and Desert Scream Music always make me comeback to play cabal..those so awesome combination from creator of cabal has been made marvelous gameplay with perfect soundtrack of music. clap clap for cabal makers and cabal players in the world.

  56. character name: lovelyapple

    level: 200

    i played 9 years cabal, from na server to private server, cabal glory of war is the best private server i have seen

    firstly, server very stable, i meet lots of other server like suncabal or MN cabal, those server always got problem

    secondly, event very fun and dungeon not get bored, someother cabal dungeon only drop the items have been select, like 38% amp boots only drop in 1 dungeon, so this will give players feel bored, coz 1 dungeon oly drop 1 thing

    lastly, friendly gm, my client was got problem when 1st nov update, but gm was kindly think all method to help me, now my clinet well, im very thanks to our stuff, really good

Comments are closed.